VERUJEM U NADLEŽNE I OČEKUJEM NJIHOVU REAKCIJU! Selaković: Opozicija ne bira način, a ni sredstvo da pokaže mržnju prema Vučiću
Foto: MINRZS

OŠTRO

VERUJEM U NADLEŽNE I OČEKUJEM NJIHOVU REAKCIJU! Selaković: Opozicija ne bira način, a ni sredstvo da pokaže mržnju prema Vučiću

Politika -

Objavljivanje lažne umrlice sa imenom i slikom predsednika Srbije, demonstrira da se granice nezdrave psihe ljudskog mozga opozicije stalno pomeraju, navodi ministar Nikola Selaković reagujući na najnovije pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Ličnih primera bezumlja u našoj zemlji bilo je jedino u vreme Prvog svetskog rata, kada je okupator pisao umrlice Srbiji, a danas pišu umrlice živom predsedniku, koji po ustavu predstavlja državu u zemlji i inostranstvu, koju bi da liše suvereniteta, a građane da liše mogućnosti i prava da samostalno odlučuju o svom putu u budućnost. Ovog puta su prevazišli sami sebe i još jednom izazvali zaprepašćenje svakog sugrađanina u zemlji. Opozicija ne bira način, a ni sredstvo da pokaže mržnju prema predsedniku Aleksandru Vučiću. Žalosno je da neko, ko želi da učestvuje u političkoj areni, dozvoli sebi da na ovakav način sprovodi političku „borbu“, očekujući podršku bilo kog stanovnika ove zemlje - napisao je na Instagramu Selaković.

Ministar je i istakao:

- Teško im je da osveste da je narod izabrao vlast u decembru, a da će na izborima za Beograd 2. juna samo još jednom glasati za izbor koji je promenio lice Srbije, lice Beograda, a to je politika predsednika Aleksandra Vučića, koju građani prepoznaju kao politiku mira, stabilnosti i prosperiteta. Verujem u nadležne organe i očekujem njihovu reakciju, kao i da će odgovorni za ovako podmukao, bizaran čin biti adekvatno kažnjeni.

Kurir.rs

Bonus video:

04:16

Ministar Selaković pored Zvona mira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track