VUČIĆ SA PREDSTAVNICIMA ATLETSKIH FEDERACIJA: Biće još ulaganja u atletski sport, nadamo se velikim sportskim takmičenjima (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

VUČIĆ SA PREDSTAVNICIMA ATLETSKIH FEDERACIJA: Biće još ulaganja u atletski sport, nadamo se velikim sportskim takmičenjima (FOTO)

Politika -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas predsednika Svetske atletske federacije Sebastijana Koua i predsednika Evropske atletske federacije Dobromira Karamarinova.

- Srećan sam što mogu da vas ugostim pred ovo veliko takmičenje sutra. Imaćemo još mnogo ulaganja u atletski sport i mislim da će se to vratiti kroz dobar i zdrav duh - rekao je predsednik Vučić i dodao:

- Hvala što uvek rado dođete u našu zemlju i pokazujete poštovanje prema našoj zemlji. Hvala vam još jednom.

1 / 10 Foto: Video plus

"Veoma sam srećan što mogu da vas ugostim pred sutrašnji važan atletski događaj. Nadamo se velikim takmičenjima i u budućnosti, uvek smo spremni da ulažemo u atletiku i da joj pridajemo poseban značaj. Imaćemo još mnogo ulaganja u atletski sport u našoj zemlji i nadamo se da će nam se to vratiti kroz dobar i zdrav duh, ali i kroz uspehe i medalje naših atletičara, na koje smo ponosni. Vama, gospodine Kou, hvala što pokazujete poštovanje prema Srbiji, a mi smo ponosni što imamo takvog gosta", napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

Sastanak je počeo u 9 sati, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Kou i Karamarinov dolaze u Beograd povodom Svetskog prvenstva u krosu, koje će biti održano sutra marta u Parku prijateljstva.

Bonus video:

00:13

Aleksandar Vučić prisustvuje izgradnji nove fabrike kompanije FE SHOJI SERBIA D.O.O.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track