PREDSTAVNICI VLASTI I OPOZICIJE ZA ISTIM STOLOM! Završen Kolegijum Skupštine Srbije o preporukama ODIHR, nastavak u sredu
Foto: Damira Ramadani

PREDSTAVNICI VLASTI I OPOZICIJE ZA ISTIM STOLOM! Završen Kolegijum Skupštine Srbije o preporukama ODIHR, nastavak u sredu

Politika -

U Skupštini Srbije oko 16.30 sati završen je Kolegijum koji je sazvala predsednica parlamenta Ana Brnabić, a na kojem su učestvovali šefovi poslaničkih grupa i vlasti i opozicije.

Razgovori se nastavljaju u sredu u 9 sati.

Inače, Kolegijum je danas počeo u 9 sati, ali je nakon tri i po sata predsednica parlamenta odredila višesatnu pauzu, pa je sastanak nastavljen u 15.30 sati.

Na današnjem Kolegijumu poslaničke grupe u parlamentu razgovarale su o primeni daljih preporuka Kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR).

Skupština Srbije
foto: Damira Ramadani

Na Kolegijumu, koji se održava na poziv predsednice parlamenta Ane Brnabić, bili su prisutni poslanici vladajuće koalicije, kao i predstavnici koalicije "Srbija protiv nasilja" i koalicije NADA, koji se ranije nisu odazvali konsultacijama oko izbora potpredsednika Skupštine Srbije i zamenika predsednika radnih tela.

Skupština Srbije
foto: Damira Ramadani

Na Kolegujumu su pored predsednice parlamenta Ane Brnabić i potpredsednika Sandre Božić, Elvire Kovač, Edina Đerleka, Snežane Paunović, Marine Raguš, bili i predstavnici poslaničkih grupa Milenko Jovanov, Ivica Dačić, Stefan Krkobabić.

Od predstavnika opozicije bili su prisutni Marinika Tepić, Miroslav Aleksić, Miloš Jovanović, Radomir Lazović i Zoran Lutovac.

Kurir.rs

Bonus video:

02:11

OPOZICIJA JE JOŠ PRE IZBORA IMALA SRAMOTNU PORUKU ZA LJUDE IZ ODIHR Sagovornici Kurira: Rekli da će svakako izaći na ulice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja