MILOŠ VUČEVIĆ OTAC JE MIHAILA I DANILA! Pogledajte kako izgledaju naslednici poznatih srpskih političara
Foto: Nemanja Nikolić, Beta, Beta Milan Obradović, Beta Slobodan Miljević, Beta Miloš Miškov, Dragan Kujundžić, ATAimages

deca poznatih roditelja

MILOŠ VUČEVIĆ OTAC JE MIHAILA I DANILA! Pogledajte kako izgledaju naslednici poznatih srpskih političara

Politika -

Kao i svaki roditelji i srpski političari s ponosom pričaju o svojoj deci, pa čak i neretko objavljuju fotografije svojih naslednika. Kurir vam predstavlja potomke nekih od najpoznatijih ljudi sa srpske političke scene.

Mihailo i Danilo Vučević

Mandatar za sastav nove vlade Miloš Vučević i njegova supruga Maja imaju dva sina, Mihaila i Danila.

Starijeg Mihaila javnost je upoznala kada su mediji u septembru 2022. godine pisali da se prijavio za dobrovoljno služenje vojnog roka.

Vučević je i na dan zakletve u kasarni u Somboru na Instagramu objavio i fotografiju sa sinom koji je bio u uniformi, ali i zajedničke, porodične fotografije sa sinovima i lepom suprugom.

Vladan, Milan i Nikola Gašić

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić je u braku sa Irenom duže od tri decenije. Bratislav i Irena imaju trojicu naslednika - Vladana, Milana i Nikolu.

Bratislav Gašić
foto: Privatna Arhiva

- Jako sam ponosan da moji sinovi svoje porodice upravo grade u našem Kruševcu. Eto, mogu da kažem da se moja najvažnija životna želja ispunila i to je ono što želim svakom Kruševljaninu - da njihova deca ostanu u našem prelepom gradu - kazao je Gašić u januaru prošle godine u intervjuu Kuriru.

Luka i Andrea Dačić

Šef diplomatije i lider socijalista Ivica Dačić ponosni je otac sina Luke i ćerke Andree koje je dobio u braku sa lepom Sanjom.

Tina Tepavčević

Darija Kisić, ministarka za brigu o porodici i demografiju, ima ćerku Tinu Tepavčević. Ministarka je fotografiju svoje naslednice objavila na društvenim mrežama u maju 2022. godine kada joj je čestitala 18. rođendan.

Milutin i Elena Ružić

Funkcioner socijalista Branko Ružić duže od dve decenije je u braku sa Anom. Kruna njihove ljubavi su sin Milutin i ćerka Elena.

Mihajlo, Jana, Zora i Anđelija Jovanović

Lider LDP Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena imaju četvoro dece - sina Mihajla Lajfa i ćerke Janu Hart, Zoru Fejt i Anđeliju Fej.

Mihajlo Lajf nedavno je napunio 20 godina, a divan dan su mu dirljivim rečima čestitali majka i otac.

Ćerka Čedomira Jovanovića Jana Hart, koja je punoletstvo proslavila u decembru, prava je lepotica.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track