NOVI SUKOB U OPOZICIJI? Dragan Đilas pravi poslanički klub bez Pavla Grbovića i PSG!
Foto: Nemanja Nikolić, Beta

HAOS

NOVI SUKOB U OPOZICIJI? Dragan Đilas pravi poslanički klub bez Pavla Grbovića i PSG!

Politika -

Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, očigledno je uspeo da se posvađa i sa kolegama iz Pokreta slobodnih građana, na čijem čelu je Pavle Grbović, nezvanično saznaje Kurir.

Naime, prema našim saznanjima iz dobroobaveštenih izvora, poslanička grupa "Stranka slobode i pravde - Pokret slobodnih građana" se razdvojila, te će se od sada zvati poslanička grupa "Stranka slobode i pravde."

U njoj neće biti poslanika Pokreta slobodnih građana, među kojima su Pavle Grbović, Ana Oreg i Vladimir Pajić.

Podsetimo, Ana Stevanović Đukić, članica Predsedništva Stranke slobode i pravde, napustila je tu stranku, a odluku je juče saopštila na društvenim mrežama.

- Posle pet godina odlučila sam da i formalno napustim Stranku slobode i pravde, u kojoj sam od dana osnivanja i podnesem ostavke na stranačke funkcije - članice predsedništva i internacionalnog sekretara - objavila je Stevanović Đukić i dodala:

- Razlozi za ovu odluku su brojni budući da ona nije doneta u trenutku, no ključan razlog je nepovratno razilaženje u vrednostima.

Ona je istakla i da novu najavu bojkota izbora smatra pogrešnom.

Kurir.rs

Bonus video:

03:01

ĐILAS IMA BAGOVE, OPOZICIJA HOĆE SCENARIO SEVERNE MAKEDONIJE Dejan Vuk Stanković: Gde to ima da manjina uslovljava većinu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track