PAVLE GRBOVIĆ SE OGLASIO POSLE RAZLAZA SA DRAGANOM ĐILASOM! Evo šta je na to rekao lider PSG
Foto: Nemanja Nikolić, Beta

potvrđeno pisanje kurira

PAVLE GRBOVIĆ SE OGLASIO POSLE RAZLAZA SA DRAGANOM ĐILASOM! Evo šta je na to rekao lider PSG

Politika -

Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana, i njegovi poslanici Ana Oreg i Vladimir Pajić su od danas samostalni poslanici, jer više nisu u poslaničkom klubu zajedno sa strankom Stranke slobode i pravde, objavljeno je danas na sajtu Skupštine Srbije.

Pavle Grbović se danas oglasio u javnosti, međutim, to što je Pokret slobodnih građana (PSG) isključen iz poslaničkog kluba "Stranka slobode i pravde i PSG" u Skupštini Srbije, za lidera PSG trenutno nije tema, prenosi Beta.

Poslanici PSG nakon ovoga neće biti ni u jednoj poslaničkoj grupi jer je za formiranje poslaničke grupe neophodno petoro poslanika, a njih je troje.

Pavle Grbović
foto: Printskrin

Kurir je danas ranije pisao da je Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, očigledno uspeo da se posvađa i sa kolegama iz Pokreta slobodnih građana, na čijem čelu je Pavle Grbović

Naime, prema našim saznanjima iz dobroobaveštenih izvora, poslanička grupa "Stranka slobode i pravde - Pokret slobodnih građana" se razdvojila, te će se od sada zvati poslanička grupa "Stranka slobode i pravde", što je i zvanično potvrđeno na sajtu Skupštine Srbije.

Kurir.rs/Beta

Bonus video:

03:01

ĐILAS IMA BAGOVE, OPOZICIJA HOĆE SCENARIO SEVERNE MAKEDONIJE Dejan Vuk Stanković: Gde to ima da manjina uslovljava većinu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja