PAVLE GRBOVIĆ O MOGUĆNOSTI DA SE OPOZICIJA RASTURI! Nije svima komforno unutar koalicije "Srbija protiv nasilja"
Foto: PSG

PAVLE GRBOVIĆ O MOGUĆNOSTI DA SE OPOZICIJA RASTURI! Nije svima komforno unutar koalicije "Srbija protiv nasilja"

Politika -

Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana, kazao je gostujući na TV "N1" da uvek postoji mogućnost da se opozicija rasturi i naveo da nije svima komforno unutar koalicije "Srbija protiv nasilja".

Naime, na pitanje novinarke "da li je sutrašnji sastanak i bojkot koji visi kao opcija, jedna zamka koja je nameštena, kako ćete odgovoriti, a to je da se ta tekovina iz prethodne kampanje a to je ujedninjenje opozicije izgubi, da se rasturi opozicija? Je l postoji ta opasnost?"

- Ta opasnost je uvek moguća, ona je latentna, uvek visi u vazduhu iz milion razloga. Koalicija "Srbija protiv nasilja" je najuspešniji opozicioni projekat u poslednjih 12 godina i mislim da ona ima neku svoju vrednost iako često nije lako održati tu koaliciju i nije svima komforno unutar te koalicije. Naravno da postoje brojni izazovi sa kojima se suočavamo, sa kojima ćemo se suočavati - kazo je Grbović.

Kurir.rs

Bonus video:

03:47

DA LI JE SRBIJA PROTIV NASILJA DALA TAČNE INFORMACIJE EVROPARLAMENTARCIMA? Stručnjaci bez dileme: Zbog toga će stradati građani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track