ALEKSIĆ PRIZNAO DA JE SLAGAO! Izmislio da je Šarićev saradnik na slici s Vučićem, pa pokušao da se vadi čak 14 sati kasnije
Foto: Printscreen/Video Plus

pere se

ALEKSIĆ PRIZNAO DA JE SLAGAO! Izmislio da je Šarićev saradnik na slici s Vučićem, pa pokušao da se vadi čak 14 sati kasnije

Politika -

Miroslavu Aleksiću, jednom od lidera koalicije Srbija protiv nasilja, trebalo je više od pola dana da prizna da je notornu laž podmetnuo javnosti i proglasio je za neupitnu istinu.

Posle objavljivanja lažne vesti da je Aleksandar Bošković, jedan od optuženih u predmetu koji se vodi protiv narko bosa Darka Šarića, bio uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića u centrali Srpske napredne stranke, Aleksić se prvo ućutao i 14 sati pravio nevin, a onda je priznao da je slagao.

- Juče sam objavio pogrešnu fotografiju Aleksandra Boškovića, člana Šarićevog klana, on je na desnoj fotografiji, a izvinjavam se pripadniku Kobri koji je na slici koju su objavili mediji, a ja preuzeo. A poručujem tabloidima koji su me napali zbog pogrešne slike, da se pozabave Skaj prepiskom koju sam objavio i šta radi Bošković sa Oskarom i Parezanovićem - napisao je Aleksić na društvenoj mreži Iks.

Aleksiću su dakle krivi mediji, ili kako on voli da kaže tabloidi, koji su ga razotkrili u masnoj laži, a nije kriv on koji je bezočno slagao. Umesto da se zahvali medijima koji su mu ukazali na materijalnu grešku, Aleksić se duri što je istina isplivala na videlo.

Opet je na delu nedostatak samokritike i manir lidera opozicionog bloka Srbija protiv nasilja da krivce nalaze isključivo u drugima.

Podsetimo, Aleksić je objavio lažnu vest da je Aleksandar Bošković, jedan od optuženih u predmetu koji se vodi protiv narko bosa Darka Šarića, bio u centrali Srpske napredne stranke uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ispostavilo se da je reč o pripadniku Kobri Ninoslavu Dimitrijeviću. Tek pošto su mediji razotkrili ovu laž, Aleksiću nije bilo druge nego da prizna da je masno slagao.

Bonus video:

02:13

OBRNULA PLOČU: Marinika Tepić hvali Vučića VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track