VUČIĆ RAZGOVARAO SA LAJČAKOM Srbija će se uvek i na svakom mestu boriti za svoj narod, zemlju i istinu! Mi drugu OTADŽBINU NEMAMO
Arhivska fotografija, Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

radna poseta bih

VUČIĆ RAZGOVARAO SA LAJČAKOM Srbija će se uvek i na svakom mestu boriti za svoj narod, zemlju i istinu! Mi drugu OTADŽBINU NEMAMO

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Mostaru, u okviru radne posete BiH, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

"Još jedan otvoren i konkretan razgovor sa Lajčakom o sve većim izazovima pred nama, položaju srpskog naroda, dešavanjima na Kosovu i Metohiji i sve manjem prostoru za rešavanje otvorenih pitanja kroz konstruktivan dijalog i poštovanje međunarodnog prava.

Ponovio sam da Srbija uporno nastavlja da vodi odgovornu i ozbiljnu politiku očuvanja mira i stabilnosti, ali i naglasio da za nas nema povlačenja i kompromisa kada je reč o bezbednosti našeg naroda i zaštiti nacionalnih interesa.

Kao naš dugogodišnji partner Lajčak zna da će se Srbija boriti uvek i na svakom mestu za svoj narod, zemlju i istinu. Mi drugu otadžbinu nemamo, niti možemo ići drugim putem, napisao je predsednik Vučić na zvaničnom Instagram nalogu.

Predsednik Vučić će posle sastanka prisustvovati svečanom otvaranju 25. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, gde će se obratiti.

Vučić će na Sajmu privrede posetiti i paviljon Srbije, gde će biti predstavljeno 26 naših kompanija iz različitih sektora, koji predstavljaju svoju ponudu sa ciljem da dogovore nove poslove i povećaju izvoz u region i šire. Na kraju posete, očekuje se susret predsednika Vučića sa predstavnicima Srba iz Mostara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track