PONOSNO STOJIM UZ PREDSEDNIKA VUČIĆA! Ministar Gašić: Zajedno protiv svakoga ko pokuša da ugrozi Srbiju i srpski narod!
Foto: Instagram Printscreen

reagovao na neistine tabloida "Danas"

PONOSNO STOJIM UZ PREDSEDNIKA VUČIĆA! Ministar Gašić: Zajedno protiv svakoga ko pokuša da ugrozi Srbiju i srpski narod!

Politika -

BEOGRAD - Najnovije laži koje Dragan Đilas kroz svoj tabloid „Danas“ pokušava da plasira, nisu ništa drugo nego podmukli i zlonamerni pokušaj da se ubaci sumnja u jedinstvo i zajedničku snagu predsednika Republike Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke da našu zemlju vodi u još bolju, prosperitetniju i uspešniju budućnost, objavio je ministar MUP Bratislav Gašić na svom Instagram nalogu.

- Silno greše svi koji misle da je srpski narod preboleo i da zaboravlja gorko iskustvo i poniženja koja su do 2012. godine trpeli od istih onih koji ih i danas ponovo lažu, izmišljenim aferama i lažima koje svaki dan ponavljaju nadajući se da će 100 puta ponovljena laž postati istina - dodao je on.

Gašić je tako reagovao na napis, koji se jutros pojavio na naslovnici jednog beogradskog lista, o navodnom sukobu sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem.

On je dodao i sledeće:

- Ili se možda nadaju da će narod u Srbiji zaboraviti njihove reči i reči njihovih stranih sponzora da svi oni zajedno žele da obeleže sve nas i svu našu decu i unuke i zalepe nam etiketu genocidnog naroda.

- Srbija je slobodarska i nezavisna zemlja i takva će i ostati, a ja, Bratislav Gašić, uz predsednika Aleksandra Vučića ponosno stojim i stajaću rame uz rame, protiv svakoga ko pokuša da ugrozi Srbiju i srpski narod - zaključio je Gašić.

Kurir.rs/Instagram

Bonus video:

02:14

Ministar Gašić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja