"OSEĆAJTE SE U BEOGRADU KAO KOD SVOJE KUĆE" Predsednik Vučić primio akreditivna pisma ambasadora UAE
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

"OSEĆAJTE SE U BEOGRADU KAO KOD SVOJE KUĆE" Predsednik Vučić primio akreditivna pisma ambasadora UAE

Politika -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata Ahmeda Almenhalija.

- Srbija je ponosna na prijateljske veze i strateško partnerstvo sa UAE, koji su utemeljeni na međusobnom uvažavanju i razumevanju. Spremni smo da održimo intenzivan politički dijalog i razmene poseta na visokom i najvišem nivou i u narednom periodu i time damo dodatni impuls razvoju naše sveukupne saradnje - piše na Instagram nalogu predsednika Srbije.

Predsednik ističe da je sa posebnim zadovoljstvom primio akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata kome je poželeo srdačnu dobrodošlicu i mnogo uspeha tokom mandata u Beogradu, u čiju će se gostoljubivost i sam uveriti. - Još jednom sam zahvalio predsedniku UAE Mohamedu bin Zajedu na iskrenom prijateljstvu i spremnosti da ličnim angažmanom pomogne i podrži Srbiju i naš narod. Poštovani ambasadore, osećajte se u Beogradu kako kod svoje kuće - zaključio je predsednik Vučić.

Bonus video:

00:12

Aleksandar Vučić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja