NASTAVLJENI PIROMANSKI NAPADI NA ČASNE SRBE NA SEVERU KOSMETA: Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Foto: Printscreen/Facebook

saopštenje

NASTAVLJENI PIROMANSKI NAPADI NA ČASNE SRBE NA SEVERU KOSMETA: Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Politika -

Srpska lista saopštila je da je očigledno da se organizuju napadi na časne, porodične i ugledne Srbe koji nisu deo Kurtijevog režima, a za koje nema reakcije nadležnih organa ili zabrinutosti međunarodnih predstavnika i ambasadora.

- Valjda im takvi napadi ne smetaju, a imovina časnih Srba i nije od značaja - navedeno je u saopštenju Srpske liste koja je regovala na paljenje automobila Ivana Petrovića iz Leposavića.

Iz Srpske liste poručuju da se napadi nastavljaju na Srbe koji nisu "miljenici Kurijevog režima".

- Piromanski napadi na časne Srbe na severu Kosova i Metohije u režiji Kurtijevih poslušnika i miljenika se nastavljaju na teritoriji opštine Leposavić koju hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima. Poslednji takav događaj se zbio u sredu noć kada je po istom scenariju kao kada su zapaljeni automobili načelnici opštinske uprave Radmili Vukićević i vlasniku portala Kosovo onlajn Dušanu Milanoviću, zapaljen auto čiji je vlasnik Ivan Petrović, vozač predsednika privremenog organa opštine Leposavić Zorana Todića - navode oni u saopštenju.

Kako ističu, u trenutku napada na imovinu ovog porodičnog čoveka on je bio u svom stanu u neposrednoj blizini sa decom i suprugom, a tog jutra je trebalo da krenu na put.

- Ono što je karakteristično za ovaj slučaj je činjenica da je ovo treći automobil koji je zapaljen u opštini Leposavić, za kratko vreme, i na isti način kako je to opisao zamenik lažnog ministra u Kurtijevoj Vladi Radoica Radomirović na audio snimku koji kruži društvenim mrežama. Podsećamo da nakon što su se ove paljevine dogodile, a audio snimak sa Radomirovićevom izjavom kako se pale automobili pojavio na društvenim mrežama, niko iz međunarodne zajednice nije reagovao, niti tražio da se odgovorni pronađu i kazne. Isto ćutanje imamo i od Kurtijevog režima čiji je Radomirović deo kao i od kosovske policije i Euleksa - poručuju u saopštenju.

Kurir.rs / Kosovo onlajn

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track