KO JE OŽALOŠĆENA PORODICA, A KO ŠIRI APATIJU?! Žestok sukob Save Manojlovića i Borka Stefanovića
Foto: Beta/Miloš Miškov, Beta/Dragan Gojić

fajt

KO JE OŽALOŠĆENA PORODICA, A KO ŠIRI APATIJU?! Žestok sukob Save Manojlovića i Borka Stefanovića

Politika -

Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde na čijem je čelu Dragan Đilas, i Savo Manojlović, kandidat za gradonačelnika Beograda Pokreta "Kreni-promeni", ušli su u žestok sukob tokom gostovanja u emisiji "Utisak nedelje".

Đilasov zamenik je, između ostalog, poručio Manojloviću da bi on, da je imao časne namere u politici, izašao na izbore u decembru, dok je Manojlović na to odgovorio da se opozicija, koja ne izlazi na izbore, ponaša kao ožalošćena porodica koja čeka da sada sve propadne.

- Momenat promena se ne može desiti ako širite apatiju. Apatija je kada ste razbili koaliciju i nebitno je ko je oko toga kriv - poručio je Manojlović i dodao da je takvo ponašanje neodgovorno.

- Vi se ponašate kao ožalošćena porodica, tako što čekate da ovaj projekat ne uspe da bi se vratio na staro! Posle ovoga nema povratka na staro - istakao je Manojlović i to poprilično povišenim tonom.

Stefanović je na ovo imao spreman odgovor, te je Manojloviću poručio da on stvara apatiju.

- Nismo mi ožalošćena porodica, i ne stvaramo mi apatiju, već vi koji ste odlučili, umesto u novembru i decembru 2023. da ste ušli u politiku, volšebno ste odlučili baš sad kad se koalicija raspala - rekao je Stefanović, između ostalog, i dodao:

- I gladijatori se bore, ali oni se ne bore za slobodu, nego da zabave gospodara!

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track