”DRAGI MOJ SINE..." Slavlje u domu muftinice Elme, slike i snimci koje dosad niste videli! Pokazala kako i gde žive (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen

i najmlađi izrastao u velikod

”DRAGI MOJ SINE..." Slavlje u domu muftinice Elme, slike i snimci koje dosad niste videli! Pokazala kako i gde žive (VIDEO)

Politika -

U domu muftinice Elme Elfić, druge supruge po šerijatu pokojnog narodnog poslanika i muftije Muamera Zukorlića, u toku prošle nedelje proslavljen je važan porodični dan.

I najmlađi član porodice izrastao je u velikog dečaka, a mama mu je nežnim rečima čestitala rođendan...

“Hvala svim divnim ljudima koji su, iako nisu na ovom snimku, unijeli radost u život Ahmedu i mojoj djeci u periodu koji je bio veoma izazovan za nas, dopirući svojom dobrotom do naših srca i obasjavajući dane ljubavlju. 💖” Dragi moj sine, sretan rođendan! Neka ovaj dan bude još jedno predivno poglavlje u tvom životu. Tvoja snaga i ljubav neka oblikuju svijet oko tebe. Neka ti život bude ispunjen srećom, uspjehom i ljubavlju, baš kao što si ti ispunio moje srce od samog početka. Volim te do sedmog neba i nazad", napisala mu je mama na svom Instagram nalogu uz emotikone ljubavi.

Ove reči pratio je i video iz Ahmedovog života, od dana otkad se rodio, do prvih reči pa sve dosad, kad je postao pravi dečak...

Na snimku se vidi kako je izgledao njihov nekadašnji život u Novom Pazaru i kako izgleda ovaj današnji u Beogradu.

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja