KAD JE BAL NEK JE MASKENBAL Radulović prozvao Sava: Sestriću, nek ti se dve žene sa liste izjasne kao muškarci i isprave brljotinu
Foto: Beta Milan Ilić, Beta Milan Obradović

KAD JE BAL NEK JE MASKENBAL Radulović prozvao Sava: Sestriću, nek ti se dve žene sa liste izjasne kao muškarci i isprave brljotinu

Politika -

Saša Radulović, predsednik Dosta je bilo, danas se oglasio na društvenoj mreži Iks navodeći da je "NVO opozicija napravila ozbiljne greške" i potom dodao: "Laganje o tome da su im liste valjane ne pomaže i nije rešenje".

On je zatim izneo, kako je rekao, rešenja, a imao je i poruku za kandidata za gradonačelnika grupe građana Kreni - promeni Sava Manojlovića.

- Pošto nam je svima u interesu da ove liste izađu na izbore, DJB predlaže jedino moguće rešenja za ove brljotine: da zajedno sa SNS-om po hitnom postupku u skupštini stave van snage izmene zakona o jedinstvenom biračkom spisku. Za sestrića Savu je rešenje da se dve žene sa liste izjasne kao muškarci po Zakonu o rodnoj ravnopravnosti i tako isprave brljotinu. Kad je bal nek je maskenbal. Od DJB se očekuju rešenja. Ne kukanje, ne demagogija, već konkretna rešenja. DJB je već godinama jedino rešenja za promenu - napisao je Radulović na društvenoj mreći Iks.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track