"POKUŠAVAJU DA SLOME VUČIĆA U SUDBONOSNIM TRENUCIMA ZA SRBIJU" Vučević osudio pretnje upućene predsedniku: Neće im proći!
Foto: Zorana Jevtić

"POKUŠAVAJU DA SLOME VUČIĆA U SUDBONOSNIM TRENUCIMA ZA SRBIJU" Vučević osudio pretnje upućene predsedniku: Neće im proći!

Politika -

Premijer Srbije Miloš Vučević najoštrije je osudio pretnje po život upućene predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

- Najoštrije osuđujem jezive pretnje smrću na društvenim mrežama predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, kojih je u prošlosti i te kako bilo. Ono što naročito plaši i zabrinjava jeste to da su one upućene ubrzo posle vesti o atentatu na premijera Slovačke Roberta Fica.

- Očekujem hitnu reakciju nadležnih državnih organa. Ovakve monstruozne pretnje su već dobro poznata matrica po kojoj u izuzetno važnim i sudbonosnim trenucima za Srbiju pokušavaju da slome predsednika Vučića dok se on bori i ulaže nadljudske napore kako bi Ujedinjenim Nacijama onemogućio usvajanje rezolucije o Srebrenici i spasao Srbe stigme da nose etiketu genocidnog naroda. Ali neće im proći! Predsednik Vučić je pokazao i dokazao, mnogo puta do sada, da ga nikakve pretnje i pritisci ne mogu uplašiti i uzdrmati, već će ga učiniti još jačim u borbi za Srbiju i za njene građane kao i za sve buduće generacije. Ovo nije samo napad na Aleksandra Vučića nego i na instituciju predsednike jedne zemlje. Skandalozno ali očekivano što nema nikakve osude ovako monstruoznih pretnji njegovih političkih protivnika, koji time samo pokazuju svoje pravo lice. Živela Srbija!

Bonus video:

06:15

Milos Vučević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja