"ON JE BORAC, SNAŽAN I JAK LIDER" Vučić o atentatu na Fica: Potresen sam! Verujem da ću dobiti dozvolu da ga posetim
Foto: Printscreen/Video Plus

"ON JE BORAC, SNAŽAN I JAK LIDER" Vučić o atentatu na Fica: Potresen sam! Verujem da ću dobiti dozvolu da ga posetim

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je novinarima, u pauzi samita EU Zapadni Balkan u Kotoru, da je veoma potresen zbog atentata na slovačkog premijera Roberta Fica.

- Osim uobičajenog, želim da kažem da sam izuzetno potresen. Verujem da ću u danima pred nama dobiti dozvolu da ga posetim. Nadam se da će sve ovo da prevaziđe, on je borac jedan strahovito snažan, jak lider. Snažan lider u mentalnom smislu. Verujem da će mu to pomoći. Oni koji su govorili da sam ja sledeći, sa njima se postupa u skladu sa zakonom. Ovaj što mi je pretio svaki dan je činio krivična dela. Da li je moguće da i ovakvih ima, 50 dela naređano...

Podsetimo, sa predsednikom Vučićem u delegaciji je i ministar finansija Siniša Mali i ministarka za evropske integracije Tanja Miščević. Zvaničnici iz regiona, predstavnici EU i Sjedinjenih Američkih Država razmatraju danas Plan rasta za Zapadni Balkan.

To je treći regionalni samit lidera Zapadnog Balkana koji se održava u poslednjih nekoliko meseci. Prethodna dva održala su se u Tirani i Skoplju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track