PREMIJER VUČEVIĆ SA VISOKIM KINESKIM ZVANIČNIKOM: Srbija opredeljena da neguje dobre odnose i čelično prijateljstvo (FOTO)
Foto: privatna arhiva

PREMIJER VUČEVIĆ SA VISOKIM KINESKIM ZVANIČNIKOM: Srbija opredeljena da neguje dobre odnose i čelično prijateljstvo (FOTO)

Politika -

Predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević razgovarao je danas sa članom Politbiroa Centralnog komiteta Komunističke partije Kine i sekretarom Gradskog komiteta Pekinga Jin Lijem, koji boravi u trodnevnoj poseti našoj zemlji.

Predsednik Vlade istakao je da ovakve posete predstavljaju važan osnov za nastavak i unapređenje saradnje, zahvaljujući, pre svega, prijateljskim odnosima zvaničnika dveju zemalja.

Jin Li, Miloš Vučević
foto: privatna arhiva

Podsetivši na nedavnu posetu predsednika NRK Si Đinpinga Srbiji, premijer Vučević je dodao da je Srbija opredeljena da neguje dobre odnose i čelično prijateljstvo dve zemlje i naših građana.

Vučević je izrazio zahvalnost na podršci Kine teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije i poštovanju principa međunarodnog javnog prava, dodajući da je uzajamna podrška zalog za buduću uspešnu saradnju.

Bonus video:

06:15

Milos Vučević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja