MINISTAR ĐORĐE MILIĆEVIĆ: Srbi nisu genocidan narod, ponosni smo na borbu predsednika za pravdu i istinu u UN!
Foto: Petar Aleksić

MINISTAR ĐORĐE MILIĆEVIĆ: Srbi nisu genocidan narod, ponosni smo na borbu predsednika za pravdu i istinu u UN!

Politika -

Ministar bez portfelja u Vladi Srbije Đorđe Milićević poručio je večeras da Srbi nisu genocidan narod i da nikakve sramne rezolucije izglasane pod stravičnim pritiskom zapadnih sila neće na nas staviti žig zločinaca, niti će ugušiti naš slobodarski i državotvorni duh.

- Posebno smo ponosni na našeg predsednika Aleksandra Vučića koji je u Njujorku ustao kao David protiv Golijata, i argumentovano održao lekciju iz pravde i istine predstavnici Nemačke, ali i celom licemernom Zapadu. Takođe, danas smo jasno videli ko su nam prijatelji, a ko su oni kojima je Srbija „bratska i prijateljska“ samo kad im treba neka pomoć koju smo im uvek pružali čistih ruku i otvorenog srca. Danas se videlo ko je vera a ko nevera, i Srbija će uveren sam to znati da ceni ubuduće - poručio je ministar Milićević.

Ministar je dodao:

- Srbi su uvek bili jaki samo onoliko koliko su jedinstveni i složni. Danas smo pokazali naše jedinstvo gde god živeli. Vekovima su mnogi pokušavali da nas razdvoje i podele granicom na Drini. Ali nikad u tom zlom naumu nisu uspeli i neće uspeti. Jer reka Drina nije granica koja razdvaja Srbe, nego kičma koja ih spaja. Živela Republika Srpska! Živela Srbija! Da budemo jedinstveni gde god bili.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track