ĐILASE, DRŽI SE TI SRICANJA TUĐIH GOVORA: Milenko Jovanov o lideru SSP: Prepucavao se danima sa Savom, kao neka strina
Foto: Petar Aleksić

reakcija

ĐILASE, DRŽI SE TI SRICANJA TUĐIH GOVORA: Milenko Jovanov o lideru SSP: Prepucavao se danima sa Savom, kao neka strina

Politika -

Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe naprednjaka, reagovao je na izjavu Dragana Đilasa, predsednika SSP, da za predsednika Aleksandra Vučića treba organizovati doček na balkonu.

Dragan Đilas
foto: Printscreen/RTS

- Kad god pomisliš da ne mogu da padnu niže, oni te demantuju. Od mržnje prema Aleksandru Vučiću potpuno pomahnitali... - napisao je on na svom nalogu na "X" platformi te dodao:

- Šta je to tačno za sprdnju, a u vezi je sa predsednikovim nadljudskim naporima da osujeti ideju da nam se nametne žig genocidnog naroda? Šta je tačno sporno u tome da je u datim okolnostima postigao maksimum za ovu zemlju i narod i mnogo više nego što se iko nadao? Ne samo u Srbiji. Uzgred, šta je veliki opozicioni lider, s tim u vezi, radio svih ovih nedelja za svoju zemlju? Koga je u svetu pozvao? Kome je objasnio poziciju svoje zemlje i posledice onako odvratne podvale u vidu nemačke rezolucije? Nikome. Umesto toga, prepucavao se danima sa Savom Manojlovićem, kao neka strina. Drži se ti, Dragane Đilase, sricanja tuđih govora, mada ni to ni na šta ne liči.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track