I NIŠLIJE PONOSNO STALE UZ PREDSEDNIKA VUČIĆA: Srpski narod izašao na ulice, trobojke se vijorile, bakljada duž cele ulice (VIDEO)
Foto: Screenshot

I NIŠLIJE PONOSNO STALE UZ PREDSEDNIKA VUČIĆA: Srpski narod izašao na ulice, trobojke se vijorile, bakljada duž cele ulice (VIDEO)

Politika -

Veliki broj građana Srbije izašao je juče na ulice kako bi na dostojanstven način izrazili nezadovoljstvo nakon usvajanja sramne rezolucije o Srebrenici, ali i podršku svojoj zemlji i predsedniku Aleksandru Vučiću.

Pored Beograđana koji su u kilometarskim kolonama uz srpske trobojke prošli ulicama prestonice i u Nišu su viđeni neverovatni prizori, kao i u drugim gradovima širom Srbije.

Nišlije su u velikom broju izašle na ulice, kolone vozila prošle su gradom, a srpske zastave vijorile su se na svakom koraku. U jednom trenutku je bila i bakljada duž celog bulevara.

Snimak koji je zabeležen je nesvakidašnji, narod je ovim na jedinstven način izrazio nezadovoljstvo povodom usvajanja sramne rezolucije, a ujedno i pružio podršku svojoj zemlji i predsedniku Vučiću.

Podsetimo, za sramnu rezoluciju o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija u Njujorku glasale su 84 zemlje, protiv je bilo 19 zemalja, dok je 68 bilo uzdržano. Kada se sve sabere dolazimo do toga da je samo 43 odsto zemalja u svetu izglasalo Rezoluciju dok je 57 bilo protiv ili uzdržano!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track