NARODNI POSLANIK UGLJEŠA GRGUR U REZOLUCIJI GS UN: Lekcija srpske diplomatije moćnima
Foto: Printscreen Instagram/Budućnost Srbije

NARODNI POSLANIK UGLJEŠA GRGUR U REZOLUCIJI GS UN: Lekcija srpske diplomatije moćnima

Politika -

Narodni poslanik Uglješa Grgur, predsednik Pokreta za pravdu građana Grgur, odao je priznanje našoj delgaciji u Njujorku na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, posla glasanja o rezoluciji o Srebrenici na sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. - Činjenica da je dve trećine čovečanstva odbilo diktat velikih sila i da nije nije glasalo za sramnu rezoluciju o Srebrenici, govori o velikoj diplomatskoj pobedi Srbije. Uprkos pretnjama i pritiscima sponzora rezolucije, ovo sigurno nije rezultat koji su oni očekivali. Srbija je posle velike borbe najpre sprečila da Kosovo uđe u Savet Evrope, a onda je u UN uspela da pomrsi konce moćnima. Nije im uspela namera da Srbima nametnu genocidnost - kaže narodni poslanik.

Uglješa Grgur
Uglješa Grgurfoto: Kurir televizija

Ub kao Pariz Grgur je dodao je za Kurir da je povodom predstojećih lokalnih izbora u Srbiji, kao predsednik Pokreta za pravdu gradana Grgur obišao mnoge gradove, ali da mu se jedan posebno dopao.

- Ub je ostavio na mene snažan utisak. Ovaj grad je primer ostalima kako je lepo uređen. I to sve zahvaljujući Darku Glišiću, predsedniku opštine Ub i novom ministru. Neka se ostali ugladaju na njega, jer je on od Uba, jednog sela napravio maltene Pariz, svaka mu čast - rekao je Grgur i dodao:

Darko Glišić
Darko Glišićfoto: Nemanja Nikolić

Podrška vladi - Njegovo imenovanje kao ministra za javna ulaganja u novoj vladi Srbije je pravo i najjače osveženje. On će biti jedan od motora razvoja Srbije, da se naša zemlja još više gradi i napreduje, na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i novim premijerom Milošem Vučevićem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track