MILENA U IZAZOVNOJ CRNOJ HALJINI SA DEKOLTEOM: Oliverova udovica slavi rođendan, OBJAVILA SLIKU S OVIM MUŠKARCIMA (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

ŽURKA

MILENA U IZAZOVNOJ CRNOJ HALJINI SA DEKOLTEOM: Oliverova udovica slavi rođendan, OBJAVILA SLIKU S OVIM MUŠKARCIMA (FOTO)

Politika -

Milena Popović, državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine i udovica Olivera Ivanovića, proslavila je danas 41. rođendan.

Ako je suditi po objavama na društvenim mrežama Popovićeva se na proslavi sjajno provodi, a atmoferu sa žurike podelila je i na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Inače, državna sekretarka je objavila i sliku sa sinom Bogdanom i partnerom Igorom Jurićem.

Milena Popović, Igor Jurić
foto: Printscreen/Instagram/Milena Popović

- Moj 41. Moje ruke pune sreće - poručila je ona u opisu fotografije.

Milena Popović je za rođendansku proslavu odabrala crnu haljini sa dubokim dekolteom.

Milena Popović
foto: Printscreen/Instagram/Milena Popović

Podsetimo, državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine već neko vreme uživa u ljubavi sa Igorom Jurićem.

Nedavno je otkrila kako je saopštila sinu da je u vezi sa Igorom.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/Milena Popović

- Ako vam kažu udovica, to je jako tužno i ljudi gledaju da ste osuđeni na taj način. Ja sam Milena Popović, istoričar umetnosti, šta god da sam ja, nije bitno, ali jednostavno ljudima je interesantno da se čitaju vesti o meni. Deluje kao da nisam smela da se zaljubim ponovo, meni i danas pišu da sam brzo prežalila Olivera, i oni će pisati to uvek, ja ne radim ništa da bih udovoljila bilo kome, ja moram da imam svoj život a i moj sin isto. Mene je Bogdan pitao direktno za Igora, i ja sam mu rekla da mi se on sviđa, i da uživam sa njim, a on me je pitao da li sam varala njegovog tatu sa njim - rekla je Milena u podkastu "Na liniji života sa Nemanjom".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track