Goran Ćirić Tadićev kandidat za potpredsednika DS
Foto: Tanjug

Goran Ćirić Tadićev kandidat za potpredsednika DS

Politika -
Ovakvo priznanje govori i o tome da u Demokratskoj stranci postoje međunarodno priznati menadžeri poput Ćirića, koji će svoje znanje i iskustvo, uveren sam, imati prilike da iskaže i kao budući potpredsednik Demokratske stranke.

BEOGRAD Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić u čestitci Goranu Ćiriću na nagradi "Zlatni sertifikat“ naveo je da je on kandidat za potpredsednika DS.

"Čestitam Goranu Ćiriću na nagradi “Zlatni sertifikat” za upravljanje kvalitetom - priznanju za najbrže rastući kvalitet poštanskih usluga u jugoistočnoj Evropi, koje je Pošti Srbije uručeno na Kongresu svetskog poštanskog saveta održanom u Dohi.Ćirić je, svojom stručnošću i posvećenošću u rukovođenju timom od 15 ooo ljudi, od Pošte Srbije stvorio uspešno I perspektivno preduzeće .Ovakvo priznanje govori i o tome da u Demokratskoj stranci postoje međunarodno priznati menadžeri poput Ćirića, koji će svoje znanje i iskustvo, uveren sam, imati prilike da iskaže i kao budući potpredsednik Demokratske stranke.

Naime, u DS su su u toku kandidature za novog predsednika stranke, velika trka je između Borisa Tadića i Dragana Đilasa. Narednih dana zvanično bi u trku trebalo da uđe i treći kandidat, prvi čovek Vračara Branimir Kuzmanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track