Čanak upisao školu za kuvare!

Ode iz politike

Čanak upisao školu za kuvare!

Politika -
Lider LSV Nenad Čanak predao je pre dva dana dokumenta u srednju školu „22. oktobar“ u Žablju kod Novog Sada kako bi vanredno završio kulinarski smer

BEOGRAD - Repetitio est mater studiorum!Značenje ove latinske izreke (ponavljanje je majka znanja) za lidera LSV Nenada Čanka verovatno je i dalje nepoznanica jer, kako saznajemo, latinski mu nije bio omiljeni u školi - u prvoj godini Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ u prvom polugodištu čak je imao i zaključenog keca! Naime, Kurir je do ovog saznanja došao kada je Čanak pre dva dana predao dokumenta u srednju školu „22. oktobar“ u Žablju (mesto nedaleko od Novog Sada), kako bi vanredno završio za kuvara!- Nije došao lično, već je dokumenta podnela sekretarica. Bili smo malo znatiželjni, pa smo prelistali njegovu đačku knjižicu. Iznenadili smo se kada smo videli da je na polugođu u prvoj godini imao zaključenu jedinicu iz latinskog. Ali ni ostale ocene nisu bile tako sjajne, sve neke dvojke i trojke - ispričao je naš izvor.Čanak juče nije želeo da otkrije da li je rešio da se potpuno povuče iz politike i da li je to jedan od razloga što hoće da uči za profesionalnog kuvara.Sve što smo dobili od njegovog predstavnika za medije bilo je:- Nenad Čanak je poručio da nema komentar.Ni u školi nismo uspeli da dobijemo zvaničan odgovor direktora Miodraga Janoša koji, kako nam je rečeno, ne može da se javi do ponedeljka, kada će nam, navodno, sve objasniti.Niko od zaposlenih s kojima je Kurir razgovarao nije demantovao naša saznanja, uz napomenu da samo direktor može o tome da priča.

Ovde će Čanak guliti klupu
Ovde će Čanak guliti klupu

Kalio se na PinkuDonedavno Nenada Čanka imali smo prilike da gledamo u emisiji „Prvi kuvar Srbije“ na televiziji Pink, gde je bio član žirija.Međutim, Čanak je napustio šou posle skandala s prebijanjem Pavla Lešanovića ispred kafane „Tako je suđeno“ u Novom Sadu.Kao što je poznato, posle priznanja da ga je pretukao, podneo je ostavku na mesto poslanika u Skupštini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track