Olbrajtova Česima: Odvratni Srbi, izlazite!
Foto: Preent Screen

Novi snimak incidenta u Pragu

Olbrajtova Česima: Odvratni Srbi, izlazite!

Politika -
Grupa Čeha je nekadašnjoj državnoj sekretarki SAD umesto vlastite knjige na potpis pružila fotografije ubijenih na Kosmetu i bombardovane Srbije iz 1999.

PRAG - Novi snimak incidenta koji se krajem prošle nedelje dogodio u Pragu na potpisivanju knjige nekadašnje državne sekretarke Medlin Olbrajt osvanuo je na Jutjubu, a na njemu se čuju uvrede na račun srpskog naroda.

Grupi Čeha koja joj je tom prilikom umesto vlastite knjige na potpis pružila fotografije ubijenih na Kosmetu i bombardovane Srbije iz 1999. uz povike da je ratni zločinac i krvava baba, vikala je: "Odvratni Srbi, izlazite!".

Reč je o prosrpskim demonstrantima koji su hteli i da joj predaju film, kako su sami naveli, o "otetom Kosovu poklonjenom narkomafiji uz pomoć NATO agresije".

Jedan od učesnika protesta Vaclav Dvoržak kaže da se u filmu govori i o kompaniji IPKO koja joj je omogućila da napuni svoje džepove.

Medlin Olbrajt je očigledno zaboravila kako je pred vojskom nacističke Nemačke još kao dete pobegla iz Čehoslovačke i utočište našla upravo kod tih istih odvratnih Srba koji su je spasli i hranili.

http://www.youtube.com/watch?v=1FaPuBUY558
http://www.youtube.com/watch?v=1FaPuBUY558
http://www.youtube.com/watch?v=dU9F7I5oFi0
http://www.youtube.com/watch?v=b_w0YY7M8is

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track