SNS: Čedomir Jovanović plasira izmišljotine o čelnicima SNS
Foto: Nemanja Pancic

SNS: Čedomir Jovanović plasira izmišljotine o čelnicima SNS

Politika -
Srpski naprednjaci pitaju Čedomira Jovanovića da li pokušava da zabrani drugačije mišljenje i da odredi funkcionerima drugih stranaka šta smeju i gde da kažu", navodi se u saopštenju.

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) navodi da lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović plasira u javnost izmišljotine o čelnicima SNS, u pokušaju da prikrije svoje i delovanje svojih članova u "korupcionaškim aferama" u kojima su oštećeni građani Srbije.

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Nebojša Stefanović održao je "mirnu i demokratsku" konferenciju za novinare ispred zgrade Skupštine Grada Beograda, na kojoj je zatražena promena Statuta grada, kojom bi se omogućila veća prava za beogradske opštine.

"Srpski naprednjaci pitaju Čedomira Jovanovića da li pokušava da zabrani drugačije mišljenje i da odredi funkcionerima drugih stranaka šta smeju i gde da kažu", navodi se u saopštenju.

Poznato nam je delovanje Čedomira Jovanovića i jasno je da on nikada neće pružiti odgovore na pitanja odakle mu ogromno bogatstvo, luksuzne vile, džipovi, novac za privatizaciju Fidelinke, novac u iznosu trogodišnje poslaničke plate za odlazak na luksuzne destinacije i kakva je njegova uloga u aferama koje su pratile rad preduzeća Beograd put, saopštila je SNS.

Srpska napredna stranka naglašava da će nastaviti bespoštednu borbu protiv korupcije i kriminala i da će uvek štititi interese građana Srbije na svim nivoima, bez obzira na besmislene napade Jovanovića i njegovih tajkunskih mentora, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track