FINANSIJER LDP: Dala sam Čedi pare a njegova žena me otpustila
Foto: KURIR

Tatjana Levinskaja, finansijer LDP, za Kurir

FINANSIJER LDP: Dala sam Čedi pare a njegova žena me otpustila

Politika -
Jovanovićevoj stranci uplatila sam sedam miliona dinara u vreme kada sam radila za njegovu suprugu Jelenu, a ona mi je ubrzo posle toga otkazala saradnju

BEOGRAD - A ponadala se!Tatjana Levinskaja, koju su mediji navodili kao sponu između Miškovića, kod kojeg je radila, i Čedomira Jovanovića, koja je sa računa svoje firme uplatila Jovanoviću sedam miliona dinara, u razgovoru za Kurir tvrdi da nije bila poštar između najmoćnijeg privrednika i lidera LDP. Kako kaže, ona je Jovanoviću uplatila svoj novac zato što veruje u njegovu ideju.

Tatjana Levinskaja
Tatjana Levinskaja

Od „Delte“ do Čede

- U „Delti“ sam radila od decembra 2007. godine do kraja januara 2009. godine i bila sam zaposlena kao običan menadžer za finansije. Sa firmom Jelene Jovanović počela sam da sarađujem u novembru prošle godine, mesec dana nakon što sam otvorila svoju firmu. Ona je preko agencije tražila osobu koja se bavi finansijama, računovodstvom - vođenjem knjiga, ja sam bila u bazi podataka agencije i tako je došlo do saradnje - tvrdi Levinskaja.Na pitanje zašto je Čedomiru Jovanoviću uplatila sedam miliona dinara kaže da joj je jedini poriv bila vera u bolje sutra. U Srbiji je od 2005. godine, a Jovanović je već pobrao njene simpatije.Džaba dala pare- Ne pratim političku scenu. Ipak, uplatila sam novac LDP jer smatram da su oni budućnost, da sa njima može da dođe do nekog razvoja. To je bila moja želja. Iskreno, očekivala sam i da ćemo posle toga da nastavimo da sarađujemo, ali je gospođa Jovanović prekinula saradnju u septembru - kaže Levinskaja i dodaje:- Kako mi je rekla, oni su ušli u fazu sopstvene organizacije, uzeli su svoje ljude, porasli su.

Miroslav Mišković
Miroslav Mišković

Čedinu suprugu iznenadile parePoslovni odnos sa Jovanovićevom suprugom bio je korektan, nije bilo nikakvih problema, a kako kaže Levinskaja, Jelena Jovanović bila je iskreno iznenađena kada je čula da je ova uplatila novac njenom suprugu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track