Roksanda Ninčić pomoćnik šefa diplomatije
Foto: Rts

Roksanda Ninčić pomoćnik šefa diplomatije

Politika -
Na mestu pomoćnika ministra za multilateralnu saradnju, Ninčić će zameniti Slađanu Pricu koja je na toj dužnosti bila od decembra 2011.

BEOGRAD - Vlada Srbije postavila je Roksandu Ninčić za pomoćnika ministra spoljnih poslova za multilateralnu saradnju, objavljeno je na sajtu vlade.

Ninčić je bila na dužnosti ambasadora u Stalnoj misiji Srbije pri EU u Briselu od 2005. godine. Prethodno je službovala u Ministarstvu spoljnih poslova u Beogradu i u Misiji pri UN u Njujorku.

Na mestu pomoćnika ministra za multilateralnu saradnju, Ninčić će zameniti Slađanu Pricu koja je na toj dužnosti bila od decembra 2011. godine.

Vlada je za pomoćnika ministra regionalnog razvoja i lokalne samouprave za evropske integracije, međunarodnu saradnju i projekte postavila Jelenu Spasić, a za pomoćnika ministra za strateške analize i istraživanje dr Edvarda Jakopina.

Dužnosti direktora Uprave carina u Ministarstvu finansija razrešen je Predrag Petronijević, a na njegovo mesto vlada je postavila Tihomira Bogićevića.

Za novog direktora Uprave za šume u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede postavljen je Perica Grbić.

Ova rešenja biće objavljena u "Službenom glasniku Srbije”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track