Tadić i Kuzmanović na izbore protiv Đilasa!?
Foto: KURIR

Dogovor

Tadić i Kuzmanović na izbore protiv Đilasa!?

Politika -
Tadić i Kuzmanović, sastali su se u 19 sati u centrali stranke, a osim o predstojećoj izbornoj skupštini na kojoj se bira novi predsednik

BEOGRAD - Lider Demokratske stranke Boris Tadić sastao se sa kandidatom za predsednika stranke Branimirom Kuzmanovićem, a tema razgovora je bila predstojeća izborna skupština.

Tadić i Kuzmanović, sastali su se u 19 sati u centrali stranke, a osim o predstojećoj izbornoj skupštini na kojoj se bira novi predsednik, teme razgovora su bile i program reformi i promena u stranci koje je predložio Kuzmanović, kroz Dogovor za bolju Demokratsku stranku.

Izborna skupština DS biće održana 25. novembra, a pored Kuzmanovića, za mesto lidera demokrata kandidovao se gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

Na Glavnom odboru demokrata 4. novembra, Tadić je objavio da se neće kandidovati za lidera stranke.

"U novim okolnostima se neću kandidovati za predsednika DS i verovatno ću biti kandidat za počasnog predsednika. To će biti moja funkcija u stranci, a šta će biti moje društvene uloge na svim drugim poljima o tome ćemo razgovarati u mesecima koji dolaze", izjavio je tada Tadić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja