Kuzmanović protiv Đilasa za predsednika DS
Foto: KURIR

Dvoboj

Kuzmanović protiv Đilasa za predsednika DS

Politika -
Na listi za članove Glavnog odbora DS-a je 67 kandidata, a na sajtu je objavljena i konačna lista kandidata za članove Statutarne komisije i Nadzornog odbora stranke

BEOGRAD - Za predsednika Demokratske stranke, koji će biti izabran na Skupštini stranke krajem novembra, jedini kandidati na konačnoj listi su Dragan Đilas i Branimir Kuzmanović, objavljeno je na sajtu DS-a.

Za potpredsednike DS-a kandidovalo se sedam članova, a među njima je i Bojan Pajtić.

Na konačnoj listi kandidata za organe koje će izabrati Skupština DS-a, jedini kandidat za predsednika Političkog saveta je sadašnji predsednik Saveta Dragoljub Mićunović.

Organizacioni odbor utvrdio je i definitivnu listu kandidata za članove Predsedništva DS, i to Milicu Delević za region Beograd, a za region Novi Sad Anu Tomanovu Makanovu. Za region Zrenjanin kandidat je Tamaš Tot, za region Užice Milovan Mićović, za Kragujevac Ivan Jovanović...

Na listi za članove Glavnog odbora DS-a je 67 kandidata, a na sajtu je objavljena i konačna lista kandidata za članove Statutarne komisije i Nadzornog odbora stranke.

Izborna skupština DS zakazana je za 25. novembar.

Na Glavnom odboru demokrata 4. novembra, predsednik stranke Boris Tadić je objavio da se neće kandidovati za stranačkog lidera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track