Drašković: Imamo dva puta, oba bez Kosova

Kragujevac

Drašković: Imamo dva puta, oba bez Kosova

Politika -
Ovo je izbor. Kad će doći vreme da će ponovo Srbija imati ljude koji će misliti kada budu odlučivali, ja to ne znam, poručio lider SPO

KRAGUJEVAC - Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je večeras da su pred Srbijom, kada je reč o evropskim integracijama, dva izbora i da su u oba bez Kosova, koje je "izgubila pre 12 godina i gde nema suverenitet".

Drašković je rekao da je jedan od izbora "Srbija u Evropskoj uniji, što znači Srbija bez Kosova, ali kosovski Srbi najsnažnije povezani sa Srbijom", a drugi je "Srbija izvan Evropske unije i u neprijateljstvu sa Evropskom unijom, što znači, Srbija bez Kosova i brzo bez Srba na Kosovu".

"Ovo je izbor. Kad će doći vreme da će ponovo Srbija imati ljude koji će misliti kada budu odlučivali, ja to ne znam", rekao je Drasković u Kragujevcu na promociji svog romana "Via Romana". Promociji Draškovićevog romana u Knjaževsko-srpskom teatru prisustvovao je i njegov bivši dugogodišnji partijski saborac i sadašnji gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track