Velja Ilić: Diskusija u Bokeljki bila burna
Foto: BETA

Sastanak državnog vrha

Velja Ilić: Diskusija u Bokeljki bila burna

Politika -
Sastanku državnog vrha u vili sinoć su prisustvovali predsednik Srbije Tomislav Nikolić, njegov savetnik Marko Đurić, Nebojša Stefanović, Ivica Dačić, Aleksandar Vučić, Verica Kalanović, Rasim Ljajić, Jovan Krkobabić...

BEOGRAD - Ministar građevinarstva i urbanizma Velimir Ilić izjavio je danas da je na sastanku državnog vrha postignuto jedinstvo koalicije po svim pitanjima.

"Sinoć na sastanku je bilo dogovora i o platformi (o Kosovu), predsednik (Tomislav Nikolić) će se obratiti šefovima poslaničkih grupa i to je dogovoreno, ali se razgovaralo i o privredi, ekonomskoj situaciji, javnim preduzećima i jedinstvo je maksimalno postignuto", rekao je Ilić novinarima u Skupštini Srbije.Kako je naveo, sastanak jeste dugo trajao i diskusija je bila izuzetno burna, ali se pokazalo jedinstvo po svim pitanjima što je veoma važno.

Sastanku državnog vrha u vili "Bokeljka" sinoć su prisustvovali predsednik Srbije Tomislav Nikolić i njegov savetnik Marko Đurić, predsednik Skupštine Nebojša Stefanović, premijer Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, potpredsednici Vlade Verica Kalanović, Rasim Ljajić i Jovan Krkobabić.

Učestvovali su i ministar građevine i urbanizma Velimir Ilić,ministar pravde Nikola Selaković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin, guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, generalni sekretar Vlade Veljko Odalović, direktor Srbijagasa Dušan Bajatović, šef tima sa tehničke razgovore sa Prištinom Dejan Pavićević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track