Jeremić: Na Sretenje ne komentarišem partijske prljavštine
Foto: Reuters

Bez komentara

Jeremić: Na Sretenje ne komentarišem partijske prljavštine

Politika -
Mislim da nije primereno javno diskutovati partijske prljavštine na Dan državnosti, objavio je Vuk Jeremić na svom tviteru

BEOGRAD - Vuk Jeremić, koga je Demokratska stranka sinoć isključila iz članstva, nije želeo danas da komentariše tu odluku."Mislim da nije primereno javno diskutovati partijske prljavštine na Dan državnosti", napisao je Jeremić na svom tviter nalogu odgovarajući na pitanje da li će biti komentara na odluku DS.Jeremić, koji je predsednik Generalne skupštine UN, je umesto komentara na odluku DS objavio da se sastao sa specijalnim izaslanikom Pape, nadbiskupom Vicencom Paljom.

Podsetimo, Izvršni odbor DS isključio je na jučerašnjoj sednici predsedavajućeg Generalne skupštine UN Vuka Jeremića iz stranke zbog nepoštovanja odluke Glavnog odbora i kršenja Statusa stranke, i to na prevaru! Kako saznaje Kurir, Jeremiću nije uručen nikakav materijal o nepoštovanju odluka GO, po čijem osnovu bi on imao rok od nedelju dana da se izjasni.- Predsednik IO Dušan Elezović nije spremio taj materijal kad je pre dve nedelje, na sednici IO, Jeremić boravio u Beogradu. Dragan Đi­las je bukvalno pobesneo zbog toga. Odluka o is­ključenju mu je naknadno poslata mejlom pod izgovorom da nije u zemlji, ali to jednostavno nije tačno jer je on prisustvovao spornoj sednici IO - kaže Kurirov izvor iz vrha DS. Dokument koji je poslat na ovaj način ne može se smatrati uručenim jer ne postoji pisani trag da je Jeremić taj dokument primio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja