VENČAO SE OMILJENI UČESNIK KVIZOVA "PSIHO VUK" stao na LUDI KAMEN!Za ćerku je namenio NEOBIČNO IME, evo šta još planira (VIDEO)
Foto: Printskrin

VENČAO SE OMILJENI UČESNIK KVIZOVA "PSIHO VUK" stao na LUDI KAMEN!Za ćerku je namenio NEOBIČNO IME, evo šta još planira (VIDEO)

Srbija -

Poznati užički učesnik kvizova, psiholog Vuk Ristović i njegova izabranica Mišel danas su se u crkvi Svetog Georgija zakleli na večnu ljubav gde su ih ispred crkve dočekli i ispratili gudači.

Vuk Ristović Srbiju je oduševio u brojnim televizijskim kvizovima, a u izdanju kviza „Stigni me ako znaš“ u 2023. godini, prvi put je pobedio.

Putovanja su im zajednička strast i planiraju da obiđu sve nezavisne države na svetu, odakle će, kao i do sada, na Jutjub kanalu „Psiho Vuk – Put oko sveta„ objavljivati video sadržaje iz zemalja koje posete.

Vuk Ristović
foto: Printskrin

Tako su zacrtali da posle svadbe posete Pariz i London.

– Voleli bismo da medeni mesec provedemo putujući kroz Afriku, Južnu Ameriku, Pacifička ostrva…Do sada nam je najlepše bilo u Italiji, kada sam zaprosio Mišel ispred Krivog tornja u Pizi – kaže Vuk. Za bebu su, ukoliko bude devojčica, čvrsto rešili da se zove Luna Čarna.

Kurir.rs/Uziceoglasnatabla.com/Preneo: D. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track