Selaković u Hrvatskoj: Pijem vodu koju mi nude
Foto: Tanjug

Uvažava domaćine

Selaković u Hrvatskoj: Pijem vodu koju mi nude

Politika -
Pozivam vas da u Srbiji popijete "Knjaza" ili "Karađorđa", a ja ću ovde vrlo rado popiti "Janu" ili "Jamnicu", naveo je ministar pravde

ZAGREB - Ministar pravde Nikola Selaković je u Zagrebu, uvažavajući svoje domaćine, pio vodu koja mu je ponuđena.

"Pozivam vas da u Srbiji popijete 'Knjaza' ili 'Karađorđa', a ja ću ovde vrlo rado popiti 'Janu' ili 'Jamnicu'", rekao je Selaković posle razgovora s hrvatskim kolegom Orsatom Miljenićem.

Podsetimo, Selaković je svojevremeno na jednom predavanju na beogradskom Pravnom fakultetu uzeo od jedne studentkinje flašicu vode hrvatskog proizvođača i bacio je u kantu za đubre rekavši da to čini jer to nije domaća voda.On je tada kazao da se to dogodilo dok je bio asistent na Pravnom fakultetu i da je samo želeo da ukaže studentima na neophodnost kupovine domaćih proizvoda."Moj odnos sa studentima uvek je bio fenomenalan. Na tom predavanju sam govorio o tome kako svaki građanin Srbije može da pomogne svojoj državi tako što će kupovati domaće proizvode. Bacanjem te flašice studentima sam slikovito ilustrovao i na delu pokazao kako se pomaže Srbiji", rekao je Selaković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track