Petrović zove Jeremića: Vuče, dođi kod mene u stranku!

Na pomolu savez starih drugara

Petrović zove Jeremića: Vuče, dođi kod mene u stranku!

Politika -
Predsednik poslaničkog kluba Zajedno za Srbiju kaže da bi danas trebalo da se vidi s Jeremićem i razgovara s njim o zajedničkom delovanju

BEOGRAD - Đilas ih udružio.Vuk Jeremić, predsednik GS UN i sada već bivši član DS, političko uhlebljenje mogao bi da nađe kod Dušana Petrovića, takođe izbačenog demokrate, saznaje Kurir.- Jeremić je očekivao ovakav scenario, pa Dragan Đilas ga patološki mrzi! Hteo je dobro da razmisli gde bi mogao da nastavi politički angažman, bilo je pregovora s naprednjacima, ali po svemu sudeći, biće deo Petrovićevog tima - kaže izvor Kurira iz DS i dodaje:- To i ne treba da čudi, njih dvojica su uvek lepo sarađivali.Uputio mu pozivU razgovoru za Kurir Dušan Petrović, predsednik poslaničkog kluba Zajedno za Srbiju, kaže da su Jeremiću kod njega vrata uvek otvorena!- On je predsednik sveta! Naravno da ćemo se videti kad stigne u Beograd, što može da se dogodi već danas. Poziv će mu sigurno biti upućen, pa ćemo videti - naveo je Petrović.Vuk: Nema plakanjaInače, posle prekjučerašnjeg izbacivanja iz Demokratske stranke, Jeremić na svom Tviter profilu ništa nije napisao, ali je postavio veliki hit američke grupe Gans end rouzis „Don’t cry“ (nema plakanja).Podsetimo, statutarna komisija DS prekjuče je izbacila Jeremića iz stranke.

Ovako je Jeremić „proslavio“ izbacivanje iz DS
Ovako je Jeremić „proslavio“ izbacivanje iz DS

Dušan Petrović: Sve sam oteo ĐilasuPetrovićevom pokretu pristupili su odbornici DS iz Petrovca na Mlavi s predsednikom odbora Milinkom Aćimovićem na čelu. Prema Petrovićevim rečima, svakog dana sve više demokrata, nezadovoljnih kako Đilas vodi stranku, pristupa ovom pokretu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track