SNS zabrinuta zbog neodgovorne reakcije DS

SNS zabrinuta zbog neodgovorne reakcije DS

Politika -
SNS je upitao DS kada su naprednjaci silom dolazili na vlast. "Srbiji i Vojvodini su potrebni mir, blagostanje i pristojna vlast, i zato se Vojvodina bori protiv režima Bojana Pajtića", navodi SNS

BEOGRAD - Srpska napredna stranka izrazila je danas zabrinutost zbog, kako je navedeno, neodgovornog ponašanja pokrajinske vlasti i Demokratske stranke (DS), povodom sutrašnjeg skupa u Novom Sadu "Stop razbijanju Srbije".

"Pokrajinska vlast i DS na najavu održavanja običnog skupa ispred pokrajinske vlade, reaguju histerično, uplašeno i nervozno, iako su organizatori skupa najavili da će doći sa cvećem pred zgradu u kojoj stoluje (predsednik Vlade Vojvodine i zamenik predsednika DS) Bojan Pajtić, ne bi li mu svojim brojem pokazali da nema legitimitet i da nema pravo da urušava Vojvodinu", navodi se u saopštenju SNS-a.

SNS je upitao DS kada su naprednjaci silom dolazili na vlast. "Srbiji i Vojvodini su potrebni mir, blagostanje i pristojna vlast, i zato se Vojvodina bori protiv režima Bojana Pajtića", navodi SNS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track