DIJANA VUKOMANOVIĆ: Izbori su na dnu lestvice važnosti

DIJANA VUKOMANOVIĆ: Izbori su na dnu lestvice važnosti

Politika -
Najlakše se organizovati za izbore, mi smo uvek spremni, ali treba znati šta ćete reći građanima, onog trenutka kada budu raspisani, rekla je Vukomanovićeva

LOZNICA - Potpredsednica Socijalističke partije Srbije (SPS) Dijana Vukomanović izjavila je u Loznici da je ta partija uvek spremna na izbore, ali da su joj oni sada na dnu lestvice važnosti.

"Što se tiče SPS-a vanredni izbori su tek negde na dnu lestvice važnosti. Najlakše se organizovati za izbore, mi smo uvek spremni, ali treba znati šta ćete reći građanima, onog trenutka kada budu raspisani", rekla je Vukomanovićeva novinarima u Loznici, gde je prisustvovala zajedničkom sastanku okružnih odbora Socijalističke partije Srbije Mačvanskog i Kolubarskog okruga.

Ona je ocenila na na političkoj sceni Srbije "nema nove alternative".

"Neka buduća vlada bi takođe morala da reši pitanje Kosova, Evropske unije, kao i ekonomsko-socijalne probleme. Ono što smo mi obećavali pre godinu dana da ćemo uraditi, mi bi to i danas rekli građanima", kazala je Vukomanovićeva.

Ona je iznela procenu SPS-a da je politička situacija pod kontrolom i da premijer Ivica Dačić ima stabilnu poziciju.

"Mislimo da ekonomska, regionalna i međunarodna politika vladajuće koalicije ne ide silaznom linijom. Naprotiv, mi se hrabro i odlučno hvatamo u koštac sa problemima, pregovaramo, razgovaramo... Preuzeli smo puno veći stepen rizika i odgovornosti. Naše političko iskustvo nam ukazuje da je puno bolje izdržati sve te krizne udare i zbiti redove, nego ići na izbore", zaključila je Vukomanovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track