Dušan Petrović: Vučić se pričinjava Demokratskoj stranci!

Opsesija

Dušan Petrović: Vučić se pričinjava Demokratskoj stranci!

Politika -
Šef Poslaničkog kluba "Zajedno za Srbiju" odbacio navode Demokratske stranke da mu je SNS formirala partiju

PIROT - Šef Poslaničkog kluba "Zajedno za Srbiju" u republičkom parlamentu Dušan Petrović odbacio je danas navode Demokratske stranke da mu je Srpska napredna stranka (SNS) formirala partiju. Petrović je novinarima u Pirotu kazao da se DS-u lider naprednjaka Aleksandar Vučić pričinjava svugde i u svemu!

U Dimitrovgradu je juče potpisan koalicioni sporazum o formiranju nove skupštinske većine i preuzimanju lokalne vlasti, koju čine odborničke grupe "Zajedno za Srbiju - LDP" sa osam odbornika, "DPB - URS" sa šest, SNS i DS S sa po dva mandata i jedan odbornik Liberalno demokratske partije.

"Ljudi koji su sada u DS-u u Dimitrovgradu su takođe pregovarali sa Srpskom naprednom strankom. Nisu uspeli da se dogovore oko toga kako bi trebalo da se vodi politika. Siguran sam da će posle sednice opštinske skupštine biti stabilna većina koja će znati kako da na najbolji način ustroji javne poslove u Dimitrovgradu", ocenio je Petrović. U Pirotu je danas održana konvencija Inicijativnog odbora "Zajedno za Srbiju".

Šef Inicijativnog odbora "Zajedno za Srbiju" u Dimitrovgradu i bivši predsednik Odbora DS-a u tom gradu Zoran Petrov je rekao da je sednica skupštine opštine zakazana za 24. april i na njoj će biti ozvaničena nova koalicija i skupštinska većina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track