SNS: DS uvek glasao protiv Srbije, ni ovaj put neće biti drugačije
Foto: Rts

SNS: DS uvek glasao protiv Srbije, ni ovaj put neće biti drugačije

Politika -
Jednom za svagda, dosta je bilo ucenjivanja DS i njihovog služenja lažima, raspirivanja mržnje prema onima koji rade i za Srbiju u Evropi i za Srbe na Kosovu i Metohiji, poručili su iz SNS

BEOGRAD - Srpska napredna stranka poručila je Demokratskoj stranci da nikada neće dobiti odgovor u kome se kaže da je Kosovo i Metohija faktički priznato ili faktički nezavisno, koliko god demokrate to želele i tome se nadale.

"Srpski naprednjaci ističu da, bez obzira koliko su se demokrate zalagale i temeljno radile protiv Srbije i interesa srpskog naroda, ono što smo mi činili za Kosovo i Metohiju jeste garantovanje institucija Srbima i odbrana Srbije", piše u saopštenju te stranke.

Naprednjaci su naveli i da "nikoga u Srbiji, a ponajmanje SNS nije briga da li će DS glasati za ili protiv potpisivanja sporazuma".

SNS dodaje da se od DS, pošto je, kako se navodi u saopštenju, uvek radila i glasala protiv Srbije i interesa srpskog naroda, ni ne očekuje da ovaj put uradi drugačije.

"Jednom za svagda, dosta je bilo ucenjivanja DS i njihovog služenja lažima, raspirivanja mržnje prema onima koji rade i za Srbiju u Evropi i za Srbe na Kosovu i Metohiji", poručili su iz SNS.

Iz DS je ranije danas saopšteno da će podržati predlog sporazuma Beograda i Prištine i u parlamentu glasati za taj dokument, pod uslovom da vlast narodu kaže da se time de fakto priznaje nezavisnost Kosova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track