Đe si Raduloviću, četniče: Umalo tuča u CG parlamentu!

Težak incident

Đe si Raduloviću, četniče: Umalo tuča u CG parlamentu!

Politika -
Naizgled bezazleno međusobno dobacivanje umalo preraslo u obračun

PODGORICA - Radnici obezbeđenja i pojedini poslanici juče su, u holu Skupštine Crne Gore, sprečili tuču između potpredsednika parlamenta i poslanika Demokratskog fronta Branka Radulovića i poslanika Demokratske partije socijalista Zorana Vukčevića! Naizgled bezazleno međusobno dobacivanje dva poslanika izazvalo je pravu buru emocija u skupštinskom holu, a sve pred očima poslanika DPS-a Radivoja Nikčevića, novinarke Dnevnih novina i nekih poslanika.

Vukčević se šaljivo obratio Raduloviću rečima: „Đe si Raduloviću, četniče?“.Na te reči Radulović nije uspeo da ostane ravnodušan.„Zašto mi to govoriš?“ rekao je Radulović.Odmah potom je burno regaovao.

„Kome ti da kažeš četniče, fukaro!“, uzviknuo je Radulović. Nakon toga, dvojica poslanika su se uputili jedan ka drugom.„Bio sam šokiran, nisam to očekivao“, rekao je Radulović.On je rekao da je ružno davati bilo kome etikete „četnika“ ili bilo kakve druge, a ne znati šta nosi i krije ličnost. „Meni se to najmanje može reći, čoveku koji ima porodicu. Ne mogu da istrpim da mi neko dobacije takve stvari“, kazao je Radulović Dnevnim novinama.Zoran Vukčević je i u februaru bio akter sličnog incidenta u skupštinskom odboru za ekonomiju. Nakon što je Mladen Bojanić iz Pozitivne Crne Gore zatražio od njega i poslanika DPS-a Zorana Jelića da podnesu ostavke zbog afere „Snimak“. „Ako još jednom pomene moje ime ovde, glavu ću mu otkinuti“, ljutito je reagovao Vukčević gledajući prema predsedavajućem Odbora Aleksandru Damjanoviću (SNP), uz podignut kažiprst.Poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević je odmah tražio od Vukčevića da se izvini kolegi Bojaniću, ukoliko je njegova reakcija bila emotivna i ne predstavlja pretnju. Međutim, Vukčević se nije izvinio, već je objasnio da se nije ni obraćao Bojaniću nego predsedavajućem Damjanoviću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track