Najnovije vesti

POZIV STUDENTIMA: Letnja praksa u Narodnoj banci

33 mesta

POZIV STUDENTIMA: Letnja praksa u Narodnoj banci

Politika
Uz prijavu potrebno je dostaviti i biografiju, motivaciono pismo i originalnu potvrdu fakulteta s podacima o godini studija i prosečnoj oceni

BEOGRAD - Narodna banka Srbije (NBS) pozvala je danas studente četvrte ili pete godine akademskih studija da se prijave na 33 mesta za letnju praksu u centralnoj banci.Kako se navodi u pozivu objavljenom na sajtu Narodne banke (www.nbs.rs), uslovi za prijavu na konkurs su prosečna ocena tokom studija od najmanje 8,00, znanje engleskog jezika i da apsolventski staž ne traje duže od godinu dana.Prijave se mogu dostaviti najkasnije do 10. juna elektronskom poštom na adresu letnja.praksaŽnbs.rs ili lično na adresu Kralja Petra 12, 11000 Beograd sa naznakon "Za letnju praksu".Uz prijavu potrebno je dostaviti i biografiju, motivaciono pismo i originalnu potvrdu fakulteta s podacima o godini studija i prosečnoj oceni.

Praksa će se obavljati u periodu od 1. jula do 31. avgusta 2013. godine, u sedištu NBS u Beogradu i u filijali u Kragujevcu. Više detalja o konkursu može se naći na internet stranici NBS.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...