SNS: Zar DS da optužuje za stranačko zapošljavanje?

Optužbe

SNS: Zar DS da optužuje za stranačko zapošljavanje?

Politika -
Bez imalo stida i srama oni pričaju o radnim mestima, o investicijama, o stranačkom zapošljavanju, jednom rečju o svemu onome za šta je upravo DS zaštitni znak, saopštili naprednjaci

NOVI SAD - Srpska napredna stranka (SNS) optužila je večeras Demokratsku stranku (DS) i pojedine medije da su izneli "laži, izmišljotine i neistine" o gradonačelniku Novog Sada i funkcioneru naprednjaka Milošu Vučeviću. Novosadski odbor SNS-a je u saopštenju za javnost optužio DS za "nesposobnost i lopovluk", kao i za "višegodišnje pljačkanje naroda i osiromašenje privrede".

"Bez imalo stida i srama oni pričaju o radnim mestima, o investicijama, o stranačkom zapošljavanju, jednom rečju o svemu onome za šta je upravo DS zaštitni znak", navodi se u saopštenju za javnost i dodaje da "prava istine samo može biti jedna".

SNS je optužio DS i da je odgovoran za "milionski teške afere" i dodao da su "istina, pravda i poštenje" nešto što je DS-u strano. "A to svoje oružje, odnosno, laži, nepravdu i neistinu u javnosti plasiraju preko pojedinih medija kojima je objektivno informisanje jednako blisko koliko je i Vladi Vojvodine blisko poštenje i istina", piše u saopštenju. SNS nije naveo o kojim je medijima reč, ali je te "pojedine medije" optužio da su "istrgli iz konteksta" jučerašnje saopštenje iz Kabineta gradonačelnika Novog Sada.

Ta stranka je optužila "pojedine medije" da "besprizorno i poltronski veličaju zvanje predsednika Vlade Vojvodine". "To kod svakog normalnog i dobronamernog čitaoca izaziva gađenje i prezir, ali i autor i nalogodavci tog prepravljanja saopštenja nemaju nikakve veze s dobronamernošću i od svega dobrog samo dobro znaju da naplate svoj nerad", navodi se u saopštenju za javnost. Polemika između gradskih i pokrajinskih vlasti, kao i između SNS-a i DS-a, počela je povodom sporenja oko preduzeća Dnevnik holding koje izdaje novosadski list Dnevnik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track