DNO: Jelena Trivan se nudila SNS da lobira za njih po ambasadama!
Foto: Zorana Jevtic

Preporučivala se iz DS naprednjacima

DNO: Jelena Trivan se nudila SNS da lobira za njih po ambasadama!

Politika -
Poslanica DS predložila vladajućoj stranci da poboljša sliku o naprednjacima kod stranih diplomata, oni joj se zahvalili na ponudi rečima da to mogu da dobiju u agenciji za 50 evra

BEOGRAD - Do juče ih pljuvala, a sad ih hvali.Jelana Trivan, poslanica DS, pošto je podnela ostavku na stranačke funkcije pokušala je da pronađe uhlebljenje kod naprednjaka - ponudila im je da zastupa njihove interese kod stranih diplomata, saznaje Kurir. Trivanova je pre otprilike mesec i po dana zakazala sastanak i ponudila da kod određenih stranih diplomata, pre svega ambasadora, „poboljša sliku“ o SNS, ali su je oni kategorično odbili.- Trivanova je htela da tako otpočne saradnju s Vučićem i SNS, ali je njen plan osujećen. Rečeno joj je da to što ona nudi mogu da dobiju u bilo kojoj agenciji po ceni od 50 evra - kaže izvor Kurira i dodaje:- Činjenica je da ona ima solidne kontakte sa strancima, obavljala je i funkciju internacionalnog sekretara u Demokratskoj stranci, ali pitanje je da li je njena moć zaista realna. Pokušala je da se probije kod Vučića i naprednjaka, ali nije uspela.Naš izvor još dodaje da većina ljudi u DS zna za ovaj Trivankin pokušaj da se „proda“ naprednjacima i da je neslavno prošla. S druge strane, kako nezvanično saznajemo u SNS, Trivanka je nastojala i na druge načine da ostvari saradnju s naprednjacima, a pokušala je i da spase biznis svog muža.- Trivankinom mužu posao ide loše i ona je pokušavala mu pomogne stvarajući kontakte s novom vlašću. To bi mu značilo pošto se njegova firma „Protekta grup“ bavi obezbeđenjem objekata. Ti kontakti bi mu dobro došli - kaže izvor Kurira iz SNS.

Trivanova: Vučić je zvezda među liderima EU!Jelena Trivan ovako je prokomentarisala naša saznanja da se nudila naprednjacima:- Moje pitanje je da li neko može, kad već izmišlja tekstove, da izmisli nešto pametnije, u šta bi neko poverovao. Vučić je trenutno zvezda među liderima EU, o njemu piše Independent, Ekonomist, hvale ga svi. Da bi mu neko nudio poboljšanje imidža, treba da bude retardiran, a ja u takve ne spadam. A i ne bavim se takvim stvarima. Napominjem s punom ozbiljnošću i odgovornošću, iako do sada nisam tužila nijedan medij, da ću svoju čast i ugled braniti na sudu od ovakvih nebuloza - poručila je Trivanova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track