Ovako Pajtićev pomoćnik preti čoveku da će ga ubiti kao kera!
Foto: Nemanja Pančić

Skandal decenije funkcioner DS kao mafijaš

Ovako Pajtićev pomoćnik preti čoveku da će ga ubiti kao kera!

Politika -
Crno na belo Potpredsednik Skupštine Vojvodine priznao da je na snimku postavljenom na Jutjub pretio svom sagovorniku da će platiti njegovu likvidaciju

BEOGRAD - Izgubio kompas.Milivoj Vrebalov, funkcioner DS i potpredsednik Skupštine Vojvodine, na snimku koji je nedavno osvanuo na Jutjubu preti svom sagovorniku da će ga ubiti kao kera!Sniman u tajnostiSnimak Verbalova, bliskog saradnika potpredsednika DS Bojana Pajtića, postavljen je na Jutjub 9. avgusta pod nazivom „Miša Vrebalov u epizodi: Koliko volim Novi Bečej“. Vrebalov je očigledno sniman tajno, a identitet osobe kojoj navodno preti ovaj funkcioner DS još nije otkriven. Kako saznajemo, snimak je nastao u hotelu „Tiski cvet“ u Novom Bečeju.- Ja hoću da ovo funkcioniše! Ne bude li funkcionisalo, ubiću te kao kera! Neću ja, ali, hvala bogu, imam toliko dovoljno da nekog platim. Neće te biti! - vidi se na snimku kako govori Vrebalov, koji je, inače, nedavno prešao u DS iz LDP.Video-klip sadrži naizmenično govor Verbalova i objašnjenje nepoznatog autora.- Miša priča kako je u Skupštinu APV otišao da pomogne Novobečejcima, a ne zbog para. Evo šta ima da poruči građanima nakon što su mu kuma smenili s vlasti - ispisano je na početku montiranog snimka, a onda se vidi Vrebalov, zajapuren i vidno iznerviran, kako poručuje svom sagovorniku, čije se lice ne vidi:Uzimanje mita?- Znaš, kao, mi ćemo s pokrajinom, u pokrajinu nemoj da idete, eno sad republika, jebiga, pa tamo rešavajte probleme!- Šta kaže Miša, šta sleduje Novobečejcima sada? - pojavljuje se ispisano pitanje na snimku, a onda sledi odgovor Vrebalova: - Kur.inu.- Kako Miša planira da se vrati na vlast? Kupovinom odbornika, a evo odakle mu pare - piše autor snimka, posle čega sledi Vrebalov, čije reči treba da potkrepe objašnjenje:- Žito je došlo, odem kod ... i kažem, daj mi avans, u pi.ku materinu, imam tu nekog žita. Kaže on: „Koliko ti treba?“ - 10.000 evra. On mi čovek da, ja odem, je.iga, tu i ...Zatim opet sledi objašnjenje autora:- Ono što Novobečejci ne znaju jeste da je Miša zbog ličnog angažovanja prilikom prodaje zemlje bivšeg Sokolca tražio kao procenat veću količinu zemlje. I za kraj, u pokušaju pravljenja nove vlasti, šta sledi onome ko ga izda... - završava se pisana poruka, nakon koje je pušten snimak Verbalova kako kaže:- Ubiću te kao kera - poručio je Vrebalov.

Vojvođane nazvao majmunimaSNS zatražio je u aprilu ostavku Vrebalova zbog vređanja građana.- Osetiti i razumeti Vojvodinu nije revolucionarni nego evolutivni proces - rekao je Vrebalov, zbog čega su naprednjaci tražili njegovo izvinjenje.

Vrebalov: Snimali su me u hotelu „Tiski cvet“U razgovoru za Kurir Vrebalov potvrđuje da je on na snimku, da je snimljen u hotelu „Tiski cvet“ u Novom Bečeju i dodaje da je policiji podneo prijavu.- Snimak je montiran. Prošle nedelje sam sve prijavio nadležnima, dao izjavu i policija je počela sa istragom. Ostaje da se vidi ko je to snimio, tužiću te ljude - kaže Vrebalov, koji nije želeo da odgovori za šta je uzeo 10.000 evra i od koga, ali ni da li je Saša Šućurović, predsednik opštine Novi Bečej, član LDP, taj kome preti ubistvom.- Ne mogu ništa da kažem dok se ne završi istraga - insistirao je Vrebalov.

http://www.youtube.com/watch?v=86WM7tWYZqY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track