IZVREĐAO PREMIJERA: Član Dveri uhapšen jer je Dačiću viknuo izdajniče

99 godina od Cerske bitke

IZVREĐAO PREMIJERA: Član Dveri uhapšen jer je Dačiću viknuo izdajniče

Politika -
Kada je predsednik vlade izašao iz kola, jedan muškarac je iz gomile povikao: "Izdajniče". Policija je sačekala da Dačić prođe, a onda su pripadnici MUP-a prišli muškarcu i priveli ga

TEKERIŠ: Tokom posete premijera Srbije Ivice Dačića Tkerišu, povodom obeležavanja 99 godina od Cerske bitke, dogodio se manji incident kada je jedan od prisutnih građana dobacio Dačiću da je izdajnik.

Naime kako saznaje Kurir, kada je predsednik Vlade Srbije izašao iz kola, član rukovodstva pokreta Dveri Slaviša Miletić povikao je iz gomile: "Izdajniče". Policija je sačekala da Dačić prođe, a onda su pripadnici MUP-a prišli Miletiću koji se nije opirao hapšenju.

On je potom sa lisicama na rukama odveden u policijsku stanicu u Loznici.

MUP tvrdi da nije bilo verbalnog sukoba

S druge strane, Ministarstvo unutrašnjih poslova demantovalo je da je funkcioner pokreta Dveri Slaviša Miletić priveden zbog verbalnog sukoba sa premijerom Ivicom Dačićem, tokom obeležavanja 99. godišnjice Cerske bitke u Tekerišu. "Ta osoba nije bila u kontaktu sa premijerom Dačićem, niti je bilo ikakvog verbalnog sukoba", rečeno je agenciji Beta u MUP-u. U Ministarstvu dodaju da je Miletić priveden zbog remećenja javnog reda i mira, nakon čega je pušten, kao i da taj događaj nije uticao na odvijanje proslave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track