KRSTIĆ SE IZBLAMIRAO NA TVITERU: Prozivao Jankovića, a onda su mu se svi smejali!
Foto: Dado Đilas

Marketinški stručnjak izmešao „Maratonce“ i „Radovana“

KRSTIĆ SE IZBLAMIRAO NA TVITERU: Prozivao Jankovića, a onda su mu se svi smejali!

Politika -

Kad je shvatio da ponovo omašio, Krstić je pokajnički obrisao tvit, a onda objavio novi u kojem je očajnički pokušao da spase sopstvenu foru

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, izblamirao se u pokušaju da kritikuje Sašu Jankovića i njegovu kandidaturu za predsednika. Krstić je na Tviteru napravio papazjaniju, jer je pobrkao likove i njihove replike iz predstave „Radovan Treći“ i filma „Maratonci trče počasni krug“.Uz vest da Janković podnosi ostavku na mestu zaštitnika građana, Krstić je napisao „Ajde, bre, čoveče, porađaš se ko Rumenka iz Maratonaca“. Na opasku jednog pratioca da je pobrkao lončiće i verovatno mislio na Georginu iz „Radovana“, popularni tviteraš Krle je zahvalio, ali se i dodatno obrukao.- Tačno, hvala: treba „porađaš se kao Georgina iz Radovana, a „sereš kao Rumenka iz Maratonaca“ - napisao je bivši savetnik Borisa Tadića.

Kad je shvatio da ponovo omašio, Krstić je pokajnički obrisao tvit, a onda objavio novi u kojem je očajnički pokušao da spase sopstvenu foru. Međutim, Tviter zajednica nikad ne prašta brisanje tvitova, pa su ga neki pratioci isprozivali:- Ko se sad porađa?! Rumenka, Georgina, Saša Janković ili ti? Pa najduže se porađaš ti da ubodeš ispravan lik iz drame. Iz trećeg si ubo - jedan je od brojnih komentara na Krstićevo lutanje po savremenom dramskom stvaralaštvu.Njegovo pravdanje da ne podnosi Dušana Kovačevića bilo je za većinu njegovih pratilaca patetično.E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja