NASRNULI FLAŠAMA I LETVAMA: Ovo su radikali i navijači Balkan Mirijeva koji su napali demokrate
Foto: Facebook

Napad na Zvezdari

NASRNULI FLAŠAMA I LETVAMA: Ovo su radikali i navijači Balkan Mirijeva koji su napali demokrate

Politika -
BEOGRAD - Pripadnici policije uhapsili su četvoricu mladića koji su osumnjičeni da su napali Natašu Vučković, Balšu Božovića i Dragana Šutanovca i aktiviste Demokratske stranke koji su razgovarali sa građanima na Zvezdari.

Uhapšeni su I. M. (39), A. M. (26), D. M. (26) i S. K. (24) iz Beograda. Oni su od ranije poznati po sukobima sa policijom, a dvojica su članovi SRS, kao i navijačke grupe Balkan Mirijevo.

Kako se može videti na njegovom Fejsbuk profilu, S.K. ima fašistička obeležja, u vidu tetovaža ali i majica i fotografija.

Kako je Šutanovac naveo na svom Tviter nalogu, jedan aktivista njihove stranke je odveden u Urgentni, a napadači su nasrnuli sa letvama i flašama.

Osumnjičeni su privedeni nadležnom tužiocu i protiv njih će biti podneta odgovarajuća prijava. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, osuđujući napad, ističe da se nasilje u Srbiji neće tolerisati."Policija svoj posao radi profesionalno i štiti bezbednost i sigurnost svih građana Srbije, što je pokazala brzim rasvetljavanjem ovog slučaja", naveo je ministar Stefanović.

Podsetimo , jutros je organizovana grupa nasilnika fizički nasrnula na narodne poslanike Natašu Vučković, Balšu Božovića i Dragana Šutanovca i aktiviste Demokratske stranke koji su razgovarali sa građanima na Zvezdari, saopšatila je DS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track