POGAZIO OBEĆANJE: Nikolić nije srušio vikendicu u Bloku 45
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nije legalizovano

POGAZIO OBEĆANJE: Nikolić nije srušio vikendicu u Bloku 45

Politika -
Radomir Nikolić, mlađi sin predsednika Srbije Tomislava Nikolića koji je pre osam meseci najavio da će srušiti svoju vikendicu u Bloku 45 na Novom Beogradu, još uvek to nije učinio

Kako navode mediji, na kući prvog čoveka Kragujevca još uvek je svaka cigla na svom mestu.

- Učinili smo sve da legalizujemo ovaj objekat. Ako to ne bude moguće, dobićemo rešenje u skladu sa zakonom - rekao je za medije Nikolić.

Zahtevi za legalizaciju kuća na obali Save sinova predsednika Srbije Branislavu i Ratomiru, kao što je Kurir već pisao, misteriozno su nestali.

Tačnije, zagubili su se negde na putu od Opštine Novi Beograd do Sekretarijata za legalizaciju Grada Beograda. Za razliku od objekata drugih ljudi kojima su rešenja uredno stigla.

U kojoj fazi je slučaj Nikolić Sekreterijat za legalizaciju na Paliluli nije tokom današnjeg dana uspeo da dostavi odgovor.

Mlađi sin predsednika Branislav nedavno je imenovan za selektora kadetske fudbalske reprezentacije naše zemlje. Ne bavi se politikom, a trener je još od 2004. godine.

Radomir je odskora prvi čovek Kragujevca, gde je uspeo da posle mnogo godina smeni Verka Stevanovića, držeći odbornike u karantinu do samog glasanja. Uskoro se spremaju novi lokalni izbori u ovom najvećem mestu u Šumadiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja